Blackrace och KSR 2008

Har du lämnat garaget för en sekund för att hitta ro och kanske lite inspiration på nätet? Vi förstår dig…

Även om informationen utåt kanske har varit lite skral, så pågår styrelsens arbetete för fullt inför säsong 2008. Trots att säsongen delvis kommer att vara ett läroår för de nya styrelsemedlemmarna så kan vi säga att det kommer bli en och annan nyhet. Så småningom kommer en mer fulländad presentation av säsongen, under tiden ska mestadelen av planeringen hinna färdigställas.

Vad som är klart redan nu är att den nya styrelsemedlemen Eliza har påbörjat arbetet med årets Blackrace på allvar och i dagsläget hanterar Länsstyrelsen fyra ansökningar. Ansökningarna gäller för den 7 juni, 26 juli, 30 augusti och 13 september. Av dessa fyra ansökningar hoppas vi kunna genomföra tre blackrace efter bästa förutsättningar relativt till väder och andra evenemang. Till dessa tre körningar behöver vi som vanligt funktionärer som ställer upp, i tråden Inför Blackrace 2008 tar vi in anmälningar från ovärderliga funktionärer. Som ett litet smakprov på vad som är nytt för året kan nämnas att SweVo-FERT från Färjestaden kommer att ställa  upp med ett fulländat Rescue Team vid de Blackrace som genomförs.

Bilden här ovan togs för övrigt av Tommy Nauclér under förra årets Blackrace.

Det var allt för tillfället – återvänd till garaget och titta förbi igen för en mer detaljerad beskrivning av Kalmar Streetracers säsong 2008.

Länktips:

www.blackrace.nu – ”Streetracingens lagliga alternativ”

”Blackrace större än någonsin” – Barometern om Blackrace i Kalmar 2008

”Blackrace i Kalmar” - Mer information på KSR.se kommer inom kort

Inlägget publicerades 2008-03-27, 23:51