ECCC på väg mot säsong 2009

Blackrace, Elmia och påställningsträff väntar ECCC.

Förra lördagen, den 14 mars, hölls det första årsmötet i regi av ECCC. Den nya styrelsen valdes in, och för de närvarande meddelades om läget för föreningen och om den planerade säsongen 2009. Läs vidare nedan för mer information om årsmötet och föreningens två första arrangemangen säsong 2009.

Årsmötet

Årsmötet hölls lördag den 14 mars hos Rydbergs Motor. För de närvarande presenterades planen för 2009, den nya styrelsen valdes in och lite bakgrundshistorik till ombildandet till East Coast Car Club förklarades. Tidigare år för Kalmar StreetRacers har varit tuffa och i vissa fall har delar av den tidigare styrelsen helt enkelt inte skött föreningen acceptabelt. Tack vare en uppoffring av nya medlemmar så har föreningen nu fått en grund att stå på och därför ansöktes om inte mindre än fyra blackrace-tillfällen. Dock krävs det att det första genomförs med +/- 0 i kassan, och planen är att totlat arrangera minst två blackrace, med de övriga ansökta; tillfällena att använda i händelse av regn eller liknande. Vår sekreterare Pia har nu skrivit ihop en sammanfattning av årsmötet i forumet.

Bilsport Performance & Custom Motor Show

Åsikterna om den i folkmun omnämda Elmia-mässan runt påskhelgen brukar som du kanske vet vara högst delade. Men pessimistiska argument om ”plastgrisar” och ”fuskbyggen” får tas med en nypa salt då det gäller säsongens första och största träff i sitt slag. Arrangörerna beskriver den som ”Skandinaviens största” i sin kategori och här möts både bil- och mcbyggen, oftast precis utkomna från lackboxen efter vinterns modifieringar.

Vi i ECCC planerar att ta tillfället i akt att möta solljuset utanför garage och verkstäder för en gemensam färd upp till Jönköping. Vi välkomnar dig att träffa föreningen med medlemmar under denna karavan. Mer information hittas i forumtråden karavan med ECCC till Elmia 2009. Mer information om Bilsport Performance & Custom Motor Show hittar du på www.custommotorshow.se

Påställningsträff i Kalmar för ECCC

Som det har nämnts ovan så brukar påskhelgen med Elmia innebära att många fordon lämnar sin vintervila. Vi samlar därför fordon och förare till en påställningsträff helgen efter, lördag den 18e april, med samling på parkeringen vid Rasta i Kalmar. Vi välkomnar alla sorters bilar, och försöker förutom tillfälle att bara snacka även arrangera någon enklare ”cruise” eller liknande. Mer info sker fortlöpande i forumstråden påställningsträff lördag 18 april.

Inlägget publicerades 2009-03-24, 02:24