Gatbilar.se tour på besök

Gatbilar.se är både en tidning utgiven av förlag Albinsson och Sjögren AB samt en webbsida som fungerar som en samlingsplats för bilintresserade. Begreppet "Gatbilar" hänvisar givetvis till bilar som är registrerade och i sådant skick att de får köras på allmän väg. Det är nu mer än ett år sedan sidan grundades och den första tidningen gavs ut.

Redan någon gång i vintras kläcktes idéen inom gatbilar.se och mellan den 25 till 28 juli genomfördes en "tour" genom sydsverige med runt 50 av medlemsbilarna på just gatbilar.se. Själva idéen gick ut på att samla de olika medlemmarna, umgås och besöka olika städer och där visa upp sina bilar. Touren startade den 25 juli i Karlskrona och fortsatte sedan via Kristianstad, Malmö, Halmstad, Göteborg, Jönköping, Mantorp Park, Motala och Norrköping innan bilarna anlände till Kalmar.

Tyvärr hängde regnet i luften under Kalmar-besöket och uppställningen vid Autoexperten blev till en början lite oorganiserad. Men det var inte i Kalmar som avslutningsdagen skulle avverkas så efter att bilarna tvättats av så fortsatte touren upp till Strand Hotell i Borgholm. Mottagandet bestod inte bara av soligt väder utan även flera fina bilar från regionen och många party-glada människor. Det blev en skön eftermiddag och humöret var på topp på alla håll.

Vi tackar för besöket och hälsar givetvis liknande koncept välkomna till stan och gärna samarbete med föreningen

Några länkar:

www.Gatbilar.se

Forumtråd på ksr.se "Gatbilar on tour"

Forumtråd med bildgalleri från Kalmar och Borgholm

Inlägget publicerades 2007-08-08, 18:37