KSR 2007, rapport från årsmötet

Under årsmötet som hölls den 25 april föreslog styrelsen att denna säsong kommer vara lugnare från våran sida. Blackrace och Bilsport Superstage är de enda inplanerade evenemangen.>

Anledning är att vi i styrelsen har fullt upp med jobb, familj och andra privata delar i livet. Därmed står föreningen och faller om vi tar på oss för mycket denna säsong. Folk kommer avgå från styrelsen på grund av tidsbrist och till iår var inga andra personer villiga att ta deras plats. Därmed har vi valt att att ta ett lugnare år 2007, planera större event inför 2008 men fortfarande hålla forum och förening vid liv.

Vi nämnde också att det i år, inte finns medlemstvång då det ser lite diffust ut med rabatter och dyligt. Däckia kommer försvinna ur sortimentet men en ny firma kommer tillkomma i deras plats. Som vanligt har ni medlemmar också förtur vid evenemangsbokningar som Superstage och dyligt. För övrigt så gäller samma sak. Vill man fortfarande sponsra föreningen ekonomiskt under säsongen så är man välkommen, medlemskapet kommer då automatiskt att även gälla 2008, med allt vad det innebär.

Vi syns på årets första evenemang, Blackrace lördag den 12 maj på Franska vägen i Kalmar!

Inlägget publicerades 2007-05-09, 00:00