KSR lever, i allra högsta grad!

I dagsläget finns en del tvivel bland anhängare & andra föreningar om vad KSR egentligen sysslar med, när vi inte står & grillar korv. Alla verkar inte ha förstått en av anledningarna till varför grillen finns där….& så får då också förbli.

Men vad gör vi annars? Läs vidare, vi lovar att du INTE blir besviken !

Att få Blackrace till stan är en av de många uppdrag vi just nu ägnar oss åt. Med all den info våra evenemangsansvariga grävt fram, all hjälp från Älmhult & all info från Blackrace i Göteborg så ser vi väldigt ljust på framtiden. Vägsträckan är redan vald, grannarna på gatan har blivit informerade & tillfrågade om läget. Nu kan vi inte annat än vänta på svar.

En minimal möjlighet till att få genomföra 402m lopp i Kalmar kan bli verklighet. I dagsläget väljer vi dock att inte avslöja mer än det just nämnda. De som var på årsmötet vet att detta inte är nåt påhitt & dom vet också att endast dom, som medlemmar, kommer få möjligheten att få delta på premiärturen.

23 juni skall KSR ihop med Vägverket & polismyndigheten sätta sig ner hos kommunen för att diskutera framtiden. I veckan, v.24, kommer vi ha varit i kontakt med både polisen & vägverket för att få dem till att lägga fram fakta & information om de olika alternativ som vi kommer vilja presentera hos kommunen på det nämnda mötet.

Hemsidan har uppdaterats & utvecklats. Detta mycket tack till våran nya medhjälpare ”olle”. Vi tackar dig oerhört mycket för den hjälp vi fått.. 🙂 Vi kan dessutom avslöja att hemsidan fortfarande är under konstant utveckling.

I år har KSR även fått äran att medverka på Calmar Classic med en egen ”streetsektion” samt att vi lyckades få fram två passande bilar att ställa ut på Sveriges Motor/Fordons-historiska dag.

Calmare Street&Sound återkommen i år, nägot senare pga fullbokade ytor, men det kommer. VI lovar dessutom att det blir större & bättre än förra året. Bilfirmor, stylingfirmor, föreningar & klubbar samt privata utställare i nästan alla kategorier.

Ni har nu fått en inblick i vad som händer i de mörkaste mötesrum, innanför Kalmar StreetRacers stängda dörrar. Klockan är nu 01.21 & dom flesta sover. För oss å andra sidan, innebär nätterna ett par timmars extra arbete i lugn & ro.

För er som trodde att KSR upphört att existera, underskatta aldrig det jobb som inte syns & hörs…

One must desire something to be alive. /Margaret Deland

Inlägget publicerades 2005-06-13, 00:00