Om diverse artiklar i Barometern

I tisdags publicerade Baromtern två artiklar på sin hemsida och i onsdagens Barometern fanns en artikel under rubriken ”Boende har fått nog av buskörning nattetid”. I artikeln framkom bland annat att boende i Krafslösa hade klagat på buskörningen som KSR påstods ha arrangerat nattetid i området. Tillika ifrågasattes tillståndet till Blackracet och flertalet andra felaktigheter och anklagelser förekom också i artikeln.>

Först och främst vill vi understryka att Kalmar Streetracers inte arrangerar några illegala evenemang. Föreningen arbetar för att tillhandahålla säkra evenemang för att värna om, och representera för motorintresset i regionen. KSR började med ett blackrace i september 2005, det följdes upp av tre race under 2006 och den 12 maj genomförde föreningen det första av två inplanerade blackrace iår.

I onsdags fick vi till viss del upprättelse med en artikel på barometern.se i vilken ordförande Bartek Mårtensson fick förklara läget. Förhoppningsvis finns artikeln även i tryck fram mot helgen.

För vidare kontakt till styrelsen, se uppgifter på styrelse-sidan och för diskussioner i forumet hänvisas till denna tråd.

Inlägget publicerades 2007-05-17, 00:00