Street and sound och Blackrace

För en tid sedan lämnade vi in en ansökan om att få hålla ett Street and Sound på stortorget i Kalmar. Datumet är satt till den 14 augusti. Tyvärr inväntar vi fortfarande det sista godkännandet från kommunen men vi räknar med att det går igenom. Vi vill därigenom bjuda in alla bilintresserade att ställa ut allt vad som kan tänkas. El kommer även att finnas på plats för de som önskar. Vi håller även på att försöka få dit någon av våra sponsorer men vi vågar inte lova något då det fortfarande är semestertider. Tidsmässigt så är utställningen tänkt att vara öppen mellan kl 10-16.

För fler frågor och svar besök vår forumstråd:
Street and sound

Nästa blackrace kommer gå av stapeln den 28 augusti och så länge det inte regnar tror vi faktiskt på årets bästa race. Samma dag är det nämnligen stripp körning på Emmaboda flygfält för alla jänkare. Vi hoppas gladeligen på att även dem vill komma och köra 201 meter på kvällen. I alla fall de som sitter i publiken!

Som vanligt pågår körningen mellan kl 18.00 – 22.00 men vi ser gärna att att de körande kommer dit redan kl 17.00 för besiktning och förarmöte. Mer information om hela evenemanget kommer efter den 14 augusti.

Ps glöm inte att anmäla dig som funktionär:

Blackrace 28/8

MVH Styrelsen ECCC

Inlägget publicerades 2010-07-29, 14:11